Lifecoaching

Ik coach mensen die onder andere opzoek zijn naar richting in het leven, beter willen focussen, een positievere mindset willen creëren en/of meer geluk en minder stress willen ervaren. Met gebruik van positieve psychologie bereik jij de doelen die je wel wil behalen maar niet eerder hebt kunnen behalen.


Bij de start van een coachingstraject wordt na een kennismaking altijd een inschatting gemaakt van hoeveel sessies je nodig zou kunnen hebben. Op basis hiervan heb jij een idee hoe de investering eruit ziet en wat je kunt verwachten. 

Een stroming van de Positieve psychologie:

Acceptance & Commitment Therapy


Acceptance and Commitment Therapie (ACT) is een benadering die zich richt op het ontwikkelen van veerkracht. Ken je dat, wanneer er situaties/gebeurtenissen op je pad komen waardoor je echt uit balans raakt? Het je gewoonweg niet lukt om dit te accepteren? Dat het je dagen/weken of zelfs maanden in beslag neemt. Je misschien wel verzuilt raakt in uren netflixen, ongezonde dingen eten, je energie weg is. Of in conflicten raakt met mensen om je heen. Je opgebouwde goede voornemens ineens niet meer 'part of the day 'zijn?

Dan is de ACT benadering misschien ook wat voor jou.


Lees meer

Unieke methode bij ENRGY!

Coaching kan opzich staand plaats vinden maar ook in combinatie met de Release sessie(s).

Hierbij kijk ik niet alleen naar de mentale of psychische factoren maar ook naar de lichamelijke, energetische en emotionele klachten.

Door deze samen te combineren geloof ik dat we veel snellere en duurzamere resultaten kunnen behalen. De jarenlange therapieën die ik zelf heb moeten volgen, - denk hierbij aan wekelijkse praatsessies en iedere keer weer geld en energie kwijt zijn, maar niet echt een blijvende verandering doormaken – die wil ik graag bij jou voorkomen. Ik wil ervoor zorgen dat wij samen een traject bewandelen die zorgt voor een blijvend effect.

Dat jij een gereedschapskist gevuld hebt met kennis en tools die jou steun geven in het dagelijks leven, waardoor... wat er ook op jouw pad komt, jij kan blijven staan. Stevig in jouw schoenen met een positief zicht op de toekomst.  

 

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis en voeren we een oriënterend gesprek. We gaan kijken waar je tegenaan loopt en waar je naartoe wil, wat jouw wensen zijn en hoe jouw ideale leven eruit ziet. Mocht je naar aanleiding van dit gesprek aan de slag willen gaan maak ik voor jou een persoonlijk plan helemaal afgestemd op jou als uniek persoon. Hiermee werken we gericht naar jouw doelen en wensen en zul jij op termijn mogen genieten van jouw leukste leven.

Hoe kan de combinatie eruit zien?

Praktijkvoorbeeld traject:


4 gesprekken 

1 release sessie

5 weken rust 

1 release sessie

1 gesprek

Praktijkvoorbeeld traject:


2 gesprekken

1 release sessie

5 weken rust 

1 gesprek