Release sessie

De Release sessie is een van de veiligste en meest directe manier om ons lichaam, geest, emoties en spritualiteit te verkennen.

 

Hoe ziet zo'n sessie eruit?

We starten met een meditatie om comfortabel te worden in de ruimte, op de mat en met mijn stem. Vervolgens zullen we de psoas spier activeren middels een aantal oefeningen. Daarna mag je gaan liggen en zal het lichaam ons de weg wijzen. Middels trillingen worden spanningen uit het lichaam geschudt. Daarna stappen we over op het ademwerk. Een sessie duurt ongeveer 2 uur en je zult je hoe dan ook herboren voelen wanneer je eruit komt. 

 

Ik geloof dat iedereen trauma meemaakt in het leven. Trauma in de breedste zin van het woord. Wanneer je als klein kind niet gezien wordt door je ouders.. er bijvoorbeeld geen gehoor wordt gegeven aan jouw verdriet, of misschien wel aan jouw grappen. Wanneer jij je eigen gevoelens (tijdelijk) aan de kant hebt gezet, omdat de aandacht in het gezin ergens anders naartoe moest. Maar ook wanneer je gepest werd op school of wanneer jouw liefde niet beantwoord werd door jouw eerste crush. Wat je ook meemaakt in het leven, het heeft altijd invloed op wie je nu bent en wat je doet.

Alle gebeurtenissen, alle omstandigheden, je slaat dit op. In je onderbewuste maar ook in jouw cellen. Je lichaamsgeheugen. Wanneer je in het dagelijks leven (even) niet lekker in je vel zit. Of je niet oke voelt, maar eigenlijk niet eens weet waarom. Kan het zomaar zijn dat er onbewust blokkades in het lichaam zijn opgeslagen die door omstandigheden zijn aangewakkerd. Wanneer dit wat vaker gebeurt komt er een moment waarop je op een keerpunt komt. En dit is dat punt waarop je even niet lekker gaat. Maar dit is OOK het punt waarop je juist heel veel kan gaan bereiken. Waardoor je op een keerpunt komt die cruciaal is voor een rijker/leuker leven. Als je dit moment bij de hoorns pakt en er samen met mij een transformatieproces van maakt, dan zet je jezelf in je kracht en laat je jouw levensenergie weer stromen. Hierdoor valt alles weer op zijn plek, zie je de dingen net weer even wat helderder en sta jij stevig genoeg in jouw schoenen om veranderingsprocessen door te gaan.

 
Wil je hier meer over weten, vraag het mij gerust!